Dell EMC en Intel bieden klanten Cloud Ecosystem Hub

24-03-2017 | door: Witold Kepinski

Dell EMC en Intel bieden klanten Cloud Ecosystem Hub

Dell EMC en Intel introduceren samen de web-gebaseerde Cloud Ecosystem Hub. Deze is speciaal ontwikkeld voor klanten en Cloud Service Providers die bij de hun terecht kunnen voor alle soorten cloud oplossingen en ondersteuning. Dell EMC en Intel zeggen hiermee klanten te helpen in hun digitale transformatie en service providers in verdere groei van hun business.

Klanten hebben volgens Dell EMC bij de Cloud Ecosystem Hub een brede keuze aan cloud oplossingen en kunnen hun eigen service provider kiezen. De hub is ontwikkeld omdat klanten vaker kiezen voor cloud oplossingen die worden aangeboden door service providers. Daarvoor is goede kennis en kunde nodig op een one-stop-site die via Dell EMC's Cloud Ecosystem Hub wordt aangeboden zoals met content, support voor co-marketing projecten en netwerkmogelijkheden

Voor cloud service providers biedt de Cloud Ecosystem Hub nieuwe tools zoals LeadPool demand generation die bestaat uit kwalitatieve leads en tools om goede aanbiedingen voor klanten te maken. Ook zijn er tools voor marketing as a service.

www.cloudhubecosystem.com

www.cloudhubecosystem.com/promotion

Terug naar nieuws overzicht
Cloud