Eerste sprekers van DHPA TechFest bekend

23-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Eerste sprekers van DHPA TechFest bekend

De eerste sprekers van het DHPA TechFest op 17 mei zijn bekend. Het gaat om Cedric van Bockhaven en Michel van Veen van Deloitte, Andra Waagmeester van Micelio en Ruben van Vreeland van Bitsensor. Daarnaast treden zowel Max Poolman als de coverband ‘The Doors Absolutely Live’ op.

DHPA maakt bekend dat de eerste sprekers voor DHPA TechFest net zijn bevestigd. Zij verzorgen de volgende keynotes: 

 

Optredens
Daarnaast treedt Max Poolman op tijdens DHPA TechFest en brengt je in hogere sferen met zijn liedjes. De dag wordt afgesloten door coverband ‘The Doors Absolutely Live’, 2,5 uur lang rockt onder de avondzon. Een sneak preview kan hier worden bekeken. 

TechFest Awards
Vind jij dat iemand wel een duwtje in de rug verdient of eindelijk eens de erkenning moet ontvangen die hij of zij verdient? Je kunt tot 10 april nominaties aan de DHPA doorgeven voor de volgende categorieën:

  • Cloud Engineer van het jaar, 
  • Vendor van het jaar, 
  • Persoonlijkheid van het jaar en 
  • de Aanmoedigingsprijs.

NK Serverwerpen
Op TechFest wordt ook de zesde editie van het NK Serverwerpen georganiseerd. Wie lukt het recordhouder Maikel Born van i3D van zijn troon te stoten? Ook de jongens van Cyso die bezoekers uitdagen in dit filmpje zijn hiervoor al hard aan het trainen. Aanmelden kan onderaan het inschrijfformulier voor het event.

Aanmelden
U kunt DHPA TechFest gratis bezoeken. Wel is het nodig u vooraf voor het event aan te melden. Registreren kan hier.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

dhpa, Agenda