Ruckus Wireless en Intersection leggen gratis Wi-Fi-netwerken aan in stadskernen wereldwijd
17-03-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ruckus Wireless en Intersection leggen gratis Wi-Fi-netwerken aan in stadskernen wereldwijd

Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, en Intersection, een urban experience-bedrijf dat de fysieke en digitale wereld verbindt, kondigen een samenwerkingsverband aan dat zich richt op het aanleggen van gratis openbare high-speed Wi-Fi-netwerken in de stadskernen en bij grote transit centra over de hele wereld.

De bedrijven leveren gratis, duurzame connectiviteit, draadloze technologie en digitale diensten via een businessmodel dat ondersteund wordt door reclame. Intersection, het bedrijf achter onder meer LinkNYC, biedt diensten zoals gratis Wi-Fi en contextuele content aan en creëert daarmee waarde voor steden, burgers en merken. De technologie van Ruckus zorgt ervoor dat de aangesloten apparaten en de gebruikers van Intersection‘s platform een betrouwbare, goed presterende verbinding hebben.

"We zijn erg blij om samen te werken met Intersection, dat vooraanstaande smart city projecten zoals LinkNYC uitbaat. Dat is één van de grootste en snelste gratis openbare Wi-Fi-netwerken in de wereld. Die netwerken zullen binnenkort ook beschikbaar zijn in Londen en andere steden in het Verenigd Koninkrijk," zegt Dan Rabinovitsj, COO van Brocade’s Ruckus Wireless Business Unit. "Het gebruik van onze Smart Wireless oplossingen, waaronder carrier grade controllers, adaptieve antenne technologie en location based services, zorgt ervoor dat Intersection digitale en fysieke werelden kan laten samengaan, terwijl ze daarbij ook de dienstverlening van een stad kan verbeteren."

Colin O'Donnell, Chief Innovation Officer van Intersection. "We hebben al succes in New York en we maken ons klaar om de snelst beschikbare Wi-Fi én digitale innovatie naar andere steden en gemeenschappen over de hele wereld te brengen."

Terug naar nieuws overzicht