ACES Direct wordt Key Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala
20-03-2017 | door: Witold Kepinski

ACES Direct wordt Key Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

ACES Direct, een IT-dienstverlener uit Tilburg, wordt Key Partner van de Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Dit grootste netwerkevenement voor channel partners wordt gehouden op donderdag 18 januari in Studio21 Hilversum. Tom Coehorst, directeur van ACES Direct, is blij dat hij de fakkel overneemt van Protinus IT, die de eerste twee jaar Founding Partner was. “Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is hét evenement in het kanaal.”

Dutch IT-channel is hét medium voor het Nederlands kanaal vindt Tom Coehorst. ”Alle mensen uit het kanaal komen tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala samen: fabrikanten, leveranciers en de resellers zijn goed vertegenwoordigd. Die groep mensen zijn onze partners, daar werken we dag in dag uit mee samen om klanten vooruit te helpen. Zonder hen kunnen wij het niet doen. We doen mee aan de Dutch IT-channel Awards om het kanaal te bedanken voor de samenwerking afgelopen jaar en om samen te toasten op het nieuwe jaar. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is daarvoor de locatie en een fantastisch netwerk event waar we onze relaties zien en mensen kunnen uitnodigen."

Mensen eerst

Coehorst vervolgt: "Wij hebben als organisatie een ‘mensen eerst filosofie’. Dat is meer dan werken achter een bureau en dan naar huis te gaan, mensen hebben een partner, familie en vrienden. We willen mensen verbinden met elkaar en onze organisatie. Daarom vinden we het ook zo leuk dat steeds meer relaties hun partner meenemen naar het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala, waardoor we ook die leren kennen. Ik zou graag met hen onze tafels vullen, ik hoop dat de hele zaal dat gaat doen. Dutch IT-channel en ACES Direct hebben op dit gebied een gezamenlijke visie. Wij vinden het een grote eer om met Dutch IT-channel samen te werken.”

Lets celebrate the channel

Het belang van channel partners en samen business doen vindt Coehorst heel belangrijk, vandaar dat hij de Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala een warm hart toedraagt onder het motto ‘Lets celebrate the channel’. “Om succesvol te zijn moet je samenwerken en netwerken, je kunt niet zonder elkaar. In het resellerlandschap heb je goede samenwerkingsverbanden nodig om de beste oplossingen voor klanten te bieden. Want elke reseller heeft zijn eigen specialisme. We werken daarom graag samen met andere resellers om samen klanten te helpen. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het perfecte event om nieuwe contacten op te doen en mensen te ontmoeten. Daarna maken we met mensen een afspraak om een bak koffie te drinken, daar komen altijd wel goede dingen uit. Resellers zijn niet elkaars concurrenten, je kan juist goede partners van elkaar zijn.”

Nieuw kantoor ACES Direct

ACES Direct betrok door de groei eind 2016 het nieuwe gebouw The Village. Dit is te vinden op de Rosa Castellannosstraat 1 in de Tilburgse Katsbogten vlak aan de A58. Daar is ook een showcase te zien wat ACES Direct allemaal aan innovatieve IT oplossing biedt zoals Augmented Reality, Virtual Reality, 3D-printing noem het maar op. Coehorst: “Het nieuwe gebouw is een mooie nieuwe stap in het 17-jarig bestaan van ACES Direct. We zijn afgelopen jaren hard gegroeid, in aantal klanten, dienstverlening en in mensen. Dat is hartstikke mooi. We worden steeds genomineerd voor diverse prijzen. In 2016 is ACES Direct verkozen tot beste stageplek van Nederland binnen de sector ICT en Creatieve industrie. Daarnaast werd manager operations, Bram Sauer, als beste praktijkopleider binnen zijn sector verkozen door de samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).”

Branche focusgebieden

Coehorst vervolgt: “ACES Direct is nog meer succesvol omdat we onze bedrijfsvoering hebben aangepast naar een zelfsturende organisatie met branche gericht werknemers. We hebben inmiddels zes branche focusgebieden, zoals industrie, groothandel, educatie en gezondheidszorg. Maar we willen naar honderd branche-teams doorgroeien. ACES Direct groeit verder en is op zoek naar nieuwe accountmanagers om verder uit te beiden. Het nieuwe kantoorpand is het volgende onderdeel van de stap. Hoe gebouw uitziet, ademt en werkt. We hebben in het pand niet veel tussenmuren en deurtjes maar open ruimtes met veel lichtinval. Dat past bij onze manier van transparant zijn door open te communiceren en kennis te delen zoals seminars, workshops en klanten inspireren met innovatieve ICT-oplossingen. Ons nieuwe kantoor faciliteert dit allemaal en is een vliegwiel die zorgt voor groei naar honderd branche teams binnen ACES Direct. Dat past in het verlengde van Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Honderd branche teams is de next level voor ACES Direct. De samenwerking met Dutch IT-channel kan daarvoor de katalysator zijn. Ik verwacht er veel van.”

Kilk HIER voor meer informatie over Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht