Claudia Zuiderwijk te gast bij ‘Beyond Board| Besturen onder druk’

13-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Claudia Zuiderwijk te gast bij ‘Beyond Board| Besturen onder druk’
(03-04-2017)

Wat doet een bestuurder in een crisis-situatie? Hoe houdt hij zijn hoofd boven water? Wat gebeurt er met iemand als alles voorbij is en het gevecht is gestreden? Bestuurder Claudia Zuiderwijk gaat maandag 3 april in op soortgelijke vragen tijdens een sessie van Beyond Board|Besturen onder druk, bijeenkomsten bedoeld voor onder meer bestuurders en adviseurs. 

Zuiderwijk was onder meer algemeen directeur van Pinkroccade Nederland en voorzitter Raad van Bestuur Tergooiziekenhuizen, voormalig interim-president directeur Prorail en voormalig lid Raad van Bestuur Endaver. Momenteel is zij voorzitter Raad van Bestuur Kamer van Koophandel en commissaris bij KPN en APG Groep.

Bestuurlijke vraagstukken en dilemma’s
Net als andere gasten gaat zij in op bestuurlijke vraagstukken en dilemma’s waarmee zij de afgelopen jaren is geconfronteerd als bestuurder en commissaris. Ook wordt zij bevraagd door de aanwezigen die zich hebben ingeschreven voor dit gesprek. Aan de hand van de vragen kunnen zij mede verbindingen leggen met hun eigen praktijkervaringen.

Wie aan een sessie wil deelnemen, moet zich committeren aan de ‘Chatham House Rule’.  Die houdt in dat deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar mogen noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, onthullen. 

Aanmelden
De bijeenkomsten van Beyond Board|Besturen onder druk vinden plaats op het Mediapark in Hilversum. Meer informatie over deze bijeenkomsten en/of inschrijven voor de sessie met Claudia Zuiderwijk: www.beyondconsultancy.nl

Terug naar nieuws overzicht