SaaS producten van ETTU ondergebracht in Debble
13-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

SaaS producten van ETTU ondergebracht in Debble

ETTU brengt de ontwikkeling en marketing van haar Software as a Service (SaaS)-producten in de Microsoft Cloud onder in een aparte organisatie, genaamd Debble. Debble is 100% onderdeel van ETTU en biedt out-of-the-box SharePoint en Office 365 toepassingen voor organisaties wereldwijd.

Sinds 2009 is ETTU al actief in het realiseren van standaard SharePoint toepassingen. Voorheen waren deze toepassingen bekend onder de eConnect-productlijn, maar vanaf 2017 worden deze producten ontwikkeld en vermarkt onder het Debble merk. Hieronder vallen het social intranet Workplace, het innovatieplatform Ideation en de template generator Create. Onder andere Arcadis, Feenstra en de Hero Group maken al gebruik van Debble.

Sterk internationaal merk neerzetten
Door haar SaaS-producten onder te brengen in Debble wil ETTU internationaal een sterk merk neerzetten. Daarnaast stelt het bedrijf hierdoor beter in staat te zijn producten aan te passen aan de wensen van klanten en de aanpassingen die Microsoft doorvoert.

Debble biedt haar producten aan door middel van het partnermodel. Naast ETTU zijn dit verschillende ICT-bedrijven in Nederland en daarbuiten. ETTU blijft zich richten op de ondersteuning van organisaties met de realisatie van de moderne werkplek door gebruik te maken van Azure, Office 365, SharePoint en .NET technologie en zet waar mogelijk Debble in. Meer informatie over Debble en haar producten vind je op www.debble.com.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, SaaS
Cloud