Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-03-2017 | door: Witold Kepinski

Scale computing biedt alternatief voor VMware

Scale Computing, leverancier van hyperconverged oplossingen voor middelgrote bedrijven, kondigt zijn nieuwe Scale Partner Community (SCP) channel programma aan. Dit nieuwe strategische programma stelt Scale in staat nauw samen te werken met partners in zowel de EMEA-regio als Noord-Amerika om het bereik van zijn hyperconverged oplossingen te vergroten. Dutch IT-channel sprak hierover in een video-interview met Jeff Ready, ceo van Scale Computing, bij distributeur Dupaco, onderdeel van Ingram Micro. Hij zegt dat bedrijven met Scale Computing kosten kunnen besparen rond gebruik van VMware licenties en dat partners daarbij een belangrijke rol spelen.

Scale Computing levert het HC3 platform, een platform dat storage, servers, virtualisatie en management combineert in één enkel systeem. Dit zonder dat hiervoor virtualisatiesoftware hoeft te worden gelicenseerd of externe storage hoeft worden aangeschaft. Hiermee kan worden bespaard in VMware licentiekosten aldus Jeff Ready. HC3 producten vereenvoudigen hiermee de infrastructuur die nodig is om applicaties te draaien. Daarnaast kan deze infrastructuur net zo eenvoudig worden beheerd als één enkele server.

Vernieuwd channel programma

Scale Computing hanteert een honderd procent channel-gericht model en heeft zijn channel programma volledig vernieuwd, waarbij de nadruk ligt op eenvoud en winstgevendheid. Via het nieuwe programma levert Scale partners de producten, programma’s en diensten te bieden die zij nodig hebben om aan de infrastructuurbehoeften van hun klanten te kunnen voldoen en hun bedrijf te laten groeien.

Met het nieuwe channel programma richt Scale zich op het terugdringen van kosten, vereenvoudigen van implementaties en datacentermanagement om zowel klanten als partners te helpen tijd te besparen. Het programma bevat drie certificeringen: Silver, Gold en Platinum. Het SCP programma bevat verschillende opties voor referral partners, reseller partners, managed service providers, distributiepartners en ISV’s.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht