Wouter Hoeffnagel - 05 maart 2017

Stel uw persoonlijke programma samen voor IT-Galaxy

Tijdens IT-Galaxy delen de experts van PQR en partners hun kennis en ervaring over IT en strategie. Immers, een goede IT-roadmap is de basis voor het succes van uw business. Op deze eerste dag worden circa 100 bezoekers verwacht op C-level; op dag twee circa 300 op pro-level.

Programma op maat
Naast de gebruikelijke informatieve sessies zijn er op dag één twee round tables waar u in een klein gezelschap in discussie gaat. Op dag twee is er de informatiemarkt, waar circa 15 partners van PQR voor u klaar staan.

Netwerken en vermaak
De opening van dag één wordt verzorgd door Wilfred Genee. Na een intensieve dag bekijkt u  vanaf de rand van het veld, met de voeten in het gras, de ‘match’ Ajax-AZ. Op dag twee kunt u, zowel in de ochtend als aan het einde van de dag, spectaculaire keynotes bijwonen. Tussendoor volgt u uw eigen parallelle sessies, kunt u de informatiemarkt bezoeken en maakt u een kennis met de hololens. De dag wordt afgesloten door een fantastisch duo, die later deze maand bekend wordt gemaakt. 

U kunt uw persoonlijke programma samenstellen, zodat de dag volledig aansluit bij uw eigen wensen en IT-vraagstukken. Behoort u tot het C-level en wilt u verzekerd zijn van een plek op IT-Galaxy? Meld u zich dan direct aan. NB: Let wel, in verband met het beperkt aantal plaatsen is uw inschrijving voor dag 1 pas definitief na beoordeling van de organisatie.