Kunt u bijblijven bij de laatste technologieën?

03-03-2017 | door: Blog
Deel dit artikel:

Kunt u bijblijven bij de laatste technologieën?

Iedereen weet en ziet de wereld om ons heen in een hoog tempo veranderen, maar in IT is verandering een constante factor. U kunt proberen bij te blijven door verschillende websites en blogs zoals deze te lezen, maar u zult desondanks een aantal van de meest gave ontwikkelingen missen. Denk hierbij aan containers en micro services.

Ik reis naar veel verschillende landen en praat hierbij met uiteenlopende internationale bedrijven. Recentelijk heb ik een verandering opgemerkt… De personen waarvan ik denk dat zij het beste zijn in wat zij doen, veel tijd besteden aan het behalen van technische certificeringen, bij deze internationale bedrijven werken en verantwoordelijk zijn voor de vijf nullen achter de komma lijken niet meer volledig up-to-date te zijn. Begrijp mij niet verkeerd… Ik begrijp volledig dat constant up-to-date blijven met de laatste en nieuwste technologie wishful thinking is. Veel mensen om hen heen verwachten dit echter wel.

Dit is waar SUSE uitkomst kan bieden. Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen op één van onze SUSE Expert Days in een stad in uw omgeving. SUSE deelt hier niet alleen zijn visie op de toekomst van het datacenter, maar verzorgt ook live demo’s van de laatste en meest gave technologie zoals containers.

Zorg dus dat u kunt voldoen aan de verwachtingen van mensen om u heen en meld u vandaag nog aan (voordat iemand anders het doet ;-))

SUSE Experts Days Benelux worden op verschillende data en locaties in de Benelux georganiseerd:

  • Brussel - 15 maart
  • Luxemburg - 28 maart
  • Amsterdam - 29 maart

Meer informatie is te vinden op www.suse.com/expertdays

Door: Marijn de Vos, Country Manager Benelux bij SUSE

Terug naar nieuws overzicht