Wouter Hoeffnagel - 21 februari 2017

DEEN Supermarkten kiest voor Office 365

DEEN Supermarkten wil de mogelijkheden van de cloud benutten voor het innoveren van de bedrijfsvoering om de server voor haar klanten en werknemers verder te verbeteren. Het bedrijf kiest hierbij voor COMPAREX als adviespartner. COMPAREX gaat alle standaard software, licentie- en functioneel advies leveren.

De initiële opdracht van DEEN was het verlengen van de Microsoft Enterprise Agreement, waar COMPAREX direct een aanzienlijke besparing wist te realiseren met het oog op in de toekomst benodigde functionaliteiten. Na dit succes is de volgende stap te bepalen welke cloudoplossingen het beste bij de strategie van DEEN passen om ze optimaal te benutten.

“Met Microsoft Office 365 hebben wij de mogelijkheid al onze businessactiviteiten realtime te monitoren en analyseren. Zo kunnen wij onze bedrijfsvoering continu bijsturen en optimaliseren. En dat is slechts het begin, want ik ben ervan overtuigd dat wij met de cloud en ondersteuning van COMPAREX een enorme innovatieslag gaan maken,” aldus Gertjan Metselaar, CFO bij DEEN Supermarkten.