Samenwerking Dutch IT-channel Academy en Floris Competence Management trainingen

21-02-2017 | door: Redactie

Samenwerking Dutch IT-channel Academy en Floris Competence Management trainingen

Dutch IT-channel en Floris Competence Management zijn een strategische samenwerking aangegaan ten aanzien van trainingen en opleidingen voor de IT-branche. Gecertificeerde trainers van Floris Competence Management bieden via Dutch IT-channel Academy klassikale en in-company trainingen aan op het gebied van o.a. Infrastructure, Big Data, Security, Cloud en diverse Framework en methodieken. Daarnaast is het mogelijk om e-Learningmodules te volgen.

De bestaande trainingen van de Dutch IT – channel Academy worden nu aangevuld metde trainingen en opleidingen van Floris Competence Management. Rein Floris (foto), Directeur van Floris Competence Management, geeft aan: “Onze kracht ligt in het zoeken, het realiseren en verzorgen van opleidingen die directe aansluiting hebben op de actuele ontwikkelingen en behoeften in de markt. Op basis van goede samenwerkingen en ons unieke partnermodel zijn we dan ook altijd in staat om snel te schakelen en te leveren wat er gevraagd wordt. Net zoals Dutch IT –channel het laatste IT nieuws weet te brengen, gaat de Dutch IT Academy op basis van onze samenwerking de laatste kennis en vaardigheden overbrengen.”

Kwaliteit

Floris Competence Management ontwikkelt en verzorgt opleidingsoplossingen voor de IT professional en de eindgebruiker waarbij de kwaliteit, de mens en het resultaat te allen tijde centraal staan, aldus Floris. “Door op persoonlijk niveau te praten en met de klant mee te denken weten we ons in de markt te onderscheiden en hebben we ons voor vele organisaties tot vaste opleidingspartner op weten te werken.”.

Actueel

“Belangrijkste reden voor de nauwe samenwerking is dat Floris Competence Management een goede naam heeft vanwege de uitgebreide kennis, ervaring en klantfocus. Floris Competence Management speelt met zijn actuele trainingen in op de aantrekkende en veranderende IT-markt”, aldus Rob de Kleijnen, initiatiefnemer van Dutch IT-channel Academy. “We bieden onze partners en eindgebruikers landelijke dekking met uitgebreide kennis van een ervaren professionele opleider die een brede kennis heeft van de IT-markt.

Kijk voor alle informatie op www.dutchitacademy.nl

Terug naar nieuws overzicht
Security