Avaya stelt David van den Berg aan als Managing Director Nederland
20-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Avaya stelt David van den Berg aan als Managing Director Nederland

Avaya stelt David van den Berg (foto) aan als managing director voor Avaya Nederland. Van den Berg concentreert zich de komende periode op het versterken van de sterke positie van Avaya in Nederland op gebied van communication-enablement, next-generation Unified Communications, Networking en Internet of Things (IoT).

Van den Berg heeft ruim vierentwintig jaar ervaring in ICT en Telecommunicatie in Europa. Hij werkte eerder bij Avaya als General Manager, Statutiair directeur en als verantwoordelijke voor de Global Accounts in de periode 1999-2003. Hij was hierna directeur bij systems integrator Touchbase, Vice President bij het Amerikaanse Vidyo en verkoopdirecteur bij Polycom. Van den Berg behaalde zijn bedrijfsinformatica diploma in Amsterdam in 1993 en studeerde daarna Nederlandse Taal en Literatuur, Culturele Antropologie en Informatics.

Ronald Rubens, Vice-president Europe North bij Avaya is erg enthousiast over de komst van David van den Berg: “David brengt een schat aan kennis mee. Met zijn brede achtergrond, diepgaande ervaring in ICT en zijn verleden als succesvol manager van teams, klanten en partners, voegt Van den Berg grote waarde toe aan het team van Avaya in Nieuwegein.”

Terug naar nieuws overzicht