Wouter Hoeffnagel - 20 februari 2017

Kom naar het Holland Pavilion op het Mobile World Congres

Het Mobile World Congress (MWC) is één van de belangrijkste evenementen op de high-tech kalender. Met nog tien dagen te gaan worden de laatste puntjes op de i gezet zodat straks in Barcelona een prachtig programma wordt neergezet. Het team van Enterprise Summit werkt samen met haar partners om het Holland Pavilion nationaal én internationaal op de kaart te zetten. Executive People en Dutch IT-channel zijn mediapartner van het Dutch Mobile Congres (DMC) en het Holland Pavilion. 

MWC-2017-1.png

Startup of the Day
De top van de Nederlandse innovatie kan straks laten zien wat de rol van “mobile” voor ons dagelijks leven betekent. Op een congres als dit horen natuurlijk ook startups. Op het Holland Pavilion zijn maar liefst 29 startups vertegenwoordigd. Elke dag wordt een "Startup of the Day" een podium geboden. Op maandag is dat Roader; voor als je alles wilt weten over een Time Machine camera die momenten uit het verleden vastlegt. PrintAgora laat op dinsdag haar nieuwste ontwikkelingen zien over “de slimme stoeptegel”, en op woensdag toont Fairphone (Neerlands trots op het gebied van de eerste duurzame en eerlijke mobiele telefoon ter wereld) haar nieuwste telefoon.

MWC-2017-2.png

Officiële opening Holland paviljoen
Op maandag 27 februari om 17:30 zal het Holland Pavilion officieel worden geopend door de Nederlandse ambassadeur in Spanje en pleitbezorger van het eerste uur van dit Holland Pavilion Matthijs van Bonzel, in samenwerking met Eelco Blok (CEO van KPN), Saskia Bruines (wethouder van de gemeente Den Haag), Chris Baaré (directeur Internationale Programma’s van de RVO) en Tech Entrepreneur Danny Frietman. Wil je weten wie er op het Holland paviljoen aanwezig zijn? Kom dan naar hal 6, stand 6M8.

MWC-2017-3.png

Dutch Mobile Community
Voor de reguliere bezoekers aan het MWC is de Dutch Mobile Community, de DMC-avond op maandag, inmiddels “vaste prik” op de agenda. De Nederlandse “crème de la crème” op het gebied van technologie en innovatie verzamelt zich op maandag 27 februari voor de DMC-avond. Ook dit jaar lijkt het aan het grote aantal inschrijvingen te zien weer een daverend succes te worden. De belangstelling is dusdanig groot, dat alle toegangskaart inmiddels zijn uitverkocht. Het is wel mogelijk u op de wachtlijst te laten zetten, zodat u bij afmeldingen wordt benaderd. Bezoekers zijn vanaf 20:30 uur van harte welkom in Club Shôko. 

MWC-2017-4.png

BIG-small pitch event
Na het succes van 2016 organiseert Enterprise Summit in samenwerking met InnovationQuarter en de gemeente Den Haag op woensdagmiddag 1 maart wederom het BIG-small Pitch evenement. Tijdens deze pitch-wedstrijd zullen een tiental jonge en innoverende bedrijven hun uiterste best doen om het vertrouwen te krijgen van investeerders en bedrijven. Deelnemers zullen ten overstaan van een jury laten zien dat er toekomstmuziek zit in hun bedrijf. Het BIG-small evenement vindt plaats op het Holland Pavilion op woensdag 1 maart vanaf 15.30.

MWC-2017-5.png

Enterprise Summit meets MoCo Moments
Een gelegenheidshuwelijk; zo zou je het kunnen noemen. Speciaal ter gelegenheid van het Holland Pavilion op het MWC werkt Enterprise Summit samen met MoCo Moments. MoCo Moments is een platform voor Mobile Experts. MoCo maakt gebruik van een sterk netwerk om gepassioneerde en innovatieve mensen bij elkaar te brengen, zowel online als offline. Benieuwd naar MoCo Moments? Bekijk de video's bekijken op het YouTube kanaal of via de website van het platform. MoCo Moments is een initiatief van CM Telecom.