Escrow4All, Weolcan en ICTRecht stellen nieuwe escrow-handleiding DHPA op
16-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Escrow4All, Weolcan en ICTRecht stellen nieuwe escrow-handleiding DHPA op

Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) werkt aan een nieuwe escrow-handleiding. Deze handleiding helpt DHPA-deelnemers het risico op onderbreking van hun dienstverlening te verminderen door de mogelijkheid te creëren bij calamiteiten de dienstverlening tijdelijk door een andere DHPA-deelnemer te laten overnemen. De nieuwe escrow-handleiding van DHPA wordt opgesteld door Escrow4All, Weolcan en ICTRecht.

Escrow4all, gespecialiseerd in escrow-documenten, treedt op als projectleider. Weolcan is gespecialiseerd in business modellen op gebied van cloud gerelateerde producten. Het bedrijf gaat adviseren over welke type situaties stichting DHPA nu kan tegenkomen. De juridisch specialisten in ICT van ICTRecht begeleiden het juridische component en de formulering in de regeling.

Daarnaast heeft stichting DHPA contact gelegd met de Dutch Datacenter Association (DDA), de brancheorganisatie van Nederlandse datacenters. Samen met de DDA wil DHPA de verschillende datacenters die actief zijn voor de hostingsector laten deelnemen aan de formering van een goede constructie voor het borgen van continuïteit.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud