SAP-expert Lajos Damen treedt in dienst bij BPSolutions
16-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SAP-expert Lajos Damen treedt in dienst bij BPSolutions

Met ingang van 15 februari 2017 verbindt Lajos Damen zich aan BPSolutions om samen meer slagkracht te hebben op het gebied van SAP en SAP HANA.

Lajos is ruim 42 jaar werkzaam geweest voor IBM Nederland, waarvan de laatste 20 jaar in de ERP wereld. In de afgelopen 13 jaar is hij binnen IBM met name op het gebied van SAP BWA en SAP HANA als Technical Sales Consultant actief geweest. “Met de achtergrond van Lajos en de best practice die BPSolutions heeft opgebouwd, zien wij mooie kansen in deze nieuwe samenwerking. We zullen nog beter in staat zijn de markt te bedienen en onze klanten te adviseren”, zegt Martijn van Veen, Commercieel Directeur BPSolutions.

BPSolutions is sinds 2001 adviseur op het gebied van dynamische ICT-infrastructuren, datamanagement & analytics. BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HP, SAP en Microsoft. Het bedrijf biedt onder de naam BPCloudServices 24/7 Managed Cloud Services voor missie-kritische omgevingen aan. BPCloudServices ontzorgt IT-afdelingen van organisaties door IT-monitoring en beheerdiensten op afstand en on-site te leveren.

Terug naar nieuws overzicht