Eduard Schaepman verzorgt keynote op Get (C)Loud!
16-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Eduard Schaepman verzorgt keynote op Get (C)Loud!
(12-05-2017)

Eduard Schaepman, Chief Entertainment Officer en oprichter bij Tribes, verzorgt op de achtste editie van het netwerkevenement voor ISV’s Get (C)Loud! een smaakmakende en markante keynote. Schaepman is gespecialiseerd in het gedrag in organisaties, het mobiliseren van mensen en change management. Dutch Cloud en haar partners nodigen u uit dit netwerkevenement voor ISV’s in Nederland op vrijdagmiddag 12 mei aanstaande te bezoeken. Het netwerkevent is een initiatief van Dutch Cloud in samenwerking met Servoy, Escrow4all en coMakeIT.

In het kader van het thema "Groeien, bloeien en snoeien" gaat Eduard in op de vragen die spelen bij elke onderneming, of het nu bij uw bedrijf (ISV) of bij Tribes (flexibele werkruimte) is. "Hoe bouw ik een "future proof" product?" "Hoe schaal ik mijn organisatie op?" en "Hoe houd ik het allemaal beheersbaar?" zijn – samen met vele andere vragen - de vragen waarover deelnemers met elkaar in debat gaan. Daarnaast zal er een paneldiscussie plaatsvinden, waaraan u zelf ook actief kunt deelnemen. 

Eduard Schaepman
Eduard Schaepman heeft diverse Change Managementfuncties bekleed op executive niveau, onder andere bij Robeco Groep, Fortis Groep, euroShell, SNT International, ClientLogic en Chalet Group. Hij is gespecialiseerd in gedrag in organisaties, het mobiliseren van mensen en change management. Met andere woorden: Eduard Schaepman is gespecialiseerd in het doen groeien van elk bedrijf.

Momenteel is Schaepman Chief Entertainment Officer bij Tribes. Tribes is een mobiel kantoorconcept 3.0 gericht op ‘business nomads’. Klanten kunnen bij Tribes een abonnement afsluiten, waarmee zij gebruik kunnen maken van de 11 locaties van Tribes wereldwijd. Leden krijgen niet alleen toegang tot kantoor- en vergaderruimten, maar ook tot de cafes en sportzalen die Tribes aanbiedt.

Meld u aan voor Get (C)Loud!
Meld u aan als ISV en laat uw stem horen, met andere woorden; get (c)loud! 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud