Netwerkbijeenkomst DHPA: juridische vraagstukken voor hosting- en cloudsectorNetwerkbijeenkomst DHPA: juridische vraagstukken voor hosting- en cloudsector
15-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Netwerkbijeenkomst DHPA: juridische vraagstukken voor hosting- en cloudsector
(16-03-2017)

Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert op 16 maart 2017 de eerste DHPA netwerkbijeenkomst van dit jaar. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle deelnemers en partners van DHPA en staat in het teken staan van de juridische vraagstukken waarmee de hosting- en cloudsector te maken heeft of zal krijgen.

Zo zal in mei 2018 de General Data Protection Regulation (GDPR, in het Nederlands de Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht worden, waar partijen in de branche zich goed op moeten voorbereiden. Daarom zal deze netwerkbijeenkomst gehouden worden op het nieuwe kantoor van DHPA partner ICTRecht in Amsterdam.

Deelnemers en partners van de DHPA zijn op 16 maart uitgenodigd om deze netwerkbijeenkomst bij te wonen. Het precieze tijdstip van aanvang en het programma worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. U kunt zich hier aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst. Deelname is gratis.

Op de foto: een eerdere netwerkbijeenkomst van DHPA

Terug naar nieuws overzicht
Cloud