Open Haard Sessie: Transformatie in het digitale tijdperk

04-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Open Haard Sessie: Transformatie in het digitale tijdperk
(16-03-2017)

ICT verschuift in toenemende mate van kostenpost naar waarde-creator, terwijl ICT in eigen huis steeds vaker wordt vervangen door ICT-dienstverlening in de cloud. CIO’s en ICT-managers staan voor de uitdaging hun organisaties te laten mee veranderen met deze verschuiving. Bauhaus helpt hierbij door tijdens een Open Haard Sessie op donderdag 16 maart hiervoor handvatten aan te bieden.

De wereld transformeert razendsnel, iets wat in alle aspecten van de samenleving zichtbaar is. Denk hierbij aan de politiek, op straat en zeker ook in organisaties en hun ICT-behoeften. ICT van een organisatie transformeert langzaam van kostenpost naar een waarde-creator op het primaire proces en van eigen ICT in huis naar ICT-dienstverlening in de cloud. Voor elke CIO en ICT-manager is deze verschuiving zichtbaar en is het overduidelijk dat elke organisatie hierin mee moet veranderen. De belangrijke vraag is echter altijd hoé dat moet.

Leren, kennis delen, netwerken, interactie en fun
Tijdens de Open Hard Sessie op donderdag 16 maart krijgen CxO’s en (IT) directieleden handvatten aangereikt om deze ‘bocht’ te maken. De avond staat in het teken van leren, kennis delen, netwerken, interactie en een flinke dosis fun. Bent u benieuwd naar de inzichten en ervaringen van Bauhaus en bent u nieuwsgierig wat Bauhaus verstaat onder ‘de bocht’? Neem dan deel aan de Open Haard Sessie over het onderwerp: digitale transformatie, een betekenisvolle balans tussen mens en technologie enerzijds en innovatie en inbedding anderzijds.

Deelname aan de Open Haard Sessie is gratis. U kunt zich hier voor de sessie aanmelden.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie