SUSE organiseert SUSECON 2017 opensource conferentie in Praag

02-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SUSE organiseert SUSECON 2017 opensource conferentie in Praag

SUSE kondigt aan dat SUSECON 2017, de jaarlijkse wereldwijde conferentie, gehouden zal worden van 25 tot 29 september in het Hilton Prague hotel in Praag, Tsjechië. De conferentie draait om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software-defined infrastructuren op basis van Linux, OpenStack en Ceph-oplossingen.

Er zijn diepgaande technische sessies over andere belangrijke technologieën zoals Infrastructure-as-a-Service, Platform-as-a-Service, Container-as-a-Service, NFV, software-defined storage en software-defined networking. SUSECON biedt daarnaast informatieve keynotes en demos van experts van SUSE en zijn partners, intensieve technische training op SUSE’s oplossingen en gratis certificatie-examens.

“Vorig jaar waren we in de Verenigde Staten, het komende evenement vindt weer in Europa plaats. Dat geeft iedereen de gelegenheid om zich uitgebreid te verdiepen in het SUSE eco-systeem” aldus Marijn de Vos (foto), Country Manager Benelux. “SUSECON weerspiegelt het beste van onze bedrijfscultuur – openheid in alle aspecten van onze relaties, een slimme benadering om van de voordelen van open source te profiteren, en een sterk verlangen om onze relatie met de community die voor innovatie zorgt te verstevigen. Net als in het verleden, zullen wij onze technische content en plannen voor de toekomst met u delen en staan onze SUSE executives en technologie-experts tot uw beschikking, dit alles in de unieke en creatieve stijl en persoonlijkheid die u van SUSECON gewend bent.”

Meer informatie over SUSECON en early bird registratie: www.susecon.com.

Terug naar nieuws overzicht