Wouter Hoeffnagel - 31 januari 2017

Exploitant van pijpleidingen kiest voor de cloud

Interconnector UK Limited (IUK), die een pijpleiding exploiteert tussen Zeebrugge in België en Bacton in Engeland, kiest voor applicaties van Infor. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de fundamentele veranderingen in de gasmarkt. Infor Enterprise Asset Management (EAM), Infor CloudSuite Industrial, en Infor Expense Management helpen de onderneming om kosten te besparen, risico’s te verminderen en zowel de efficiëntie als de doelmatigheid te verbeteren.

Na een grondige evaluatie viel de keuze op Infor vanwege het cloud-model en de integratie tussen Infor EAM en andere Infor-oplossingen, zoals Infor CloudSuite Industrial. Belangrijk voor de beslissing was de mogelijkheid om de Infor-oplossingen te personaliseren en uit te breiden. Veranderingen in de branche vereisen updates in de bedrijfsprocessen zonder dat de oplossingen aangepast moeten worden.

Naar de cloud
IUK verplaatst alle operationele en business-gegevens naar de cloud. Dit besluit is niet alleen gemaakt vanwege de lagere, meer voorspelbare kosten, maar ook vanwege de mogelijkheid continu verbeteringen door te voeren en te upgraden naar de nieuwste technologie-innovaties van Infor.

“Een analyse van de pijnpunten maakte duidelijk wat we nodig hebben om onze systemen te verbeteren om zo beter om te kunnen gaan met de komende veranderingen in onze sector”, aldus Terry Stephens, Information Systems Director van IUK. “Ondanks dat we een relatief klein personeelsbestand hebben, bezitten en exploiteren wij een 235 km lange bi directionele gaspijpleiding tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa en terminals in Bacton en Zeebrugge. We moeten hier het maximale rendement uit halen. Het gebruik van geavanceerde technologie die in de cloud wordt ingezet helpt om de kosten laag te houden. Hierdoor kunnen we ingrijpende veranderingen in onze industrie met vertrouwen tegemoet zien.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024