Redactie - 30 januari 2017

SUSE Expert Day in Amsterdam: IT-strategie voor de digitale transformatie

SUSE Expert Day in Amsterdam: IT-strategie voor de digitale transformatie image

Welke IT-trends zijn echt relevant voor organisaties en hoe gaat het datacentrum van de toekomst eruit zien zodat innovaties snel en succesvol in gebruik genomen kunnen worden? Deze vragen komen tijdens de SUSE Expert Day op 29 maart 2017 in Amsterdam aan de orde. Gedurende deze bijeenkomst hebben klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid hun ideeën met opensource-experts van SUSE en haar partners uit te wisselen. 

„Onze economie digitaliseert heel snel. Om succes te hebben, moeten de IT-verantwoordelijken binnen organisaties een slimme IT-strategie voeren“, aldus Marijn de Vos, Country Manager, SUSE Benelux. „Op de Expert Day in Amsterdam delen we scenario’s voor cloud-, storage-, container- en DevOps-oplossingen. Wij laten zien dat je met opensource-oplossingen de afhankelijkheid van één enkele aanbieder, de zogenaamde vendor lock-in, kan vermijden.”

SUSE Expert Day opent met een highlevel overview om daarna met productspecifieke presentaties en demonstraties dieper in te gaan op de onderwerpen digitale transformatie, software-defined infrastructuur en DevOps. Aanwezige SUSE Experts: Thomas Di Giacomo, Chief Technical Officer, Rob Knight, Platform en Management Technical Strategist voor EMEA en het SUSE Benelux Team. 

SUSE Expert Day Amsterdam - 29 maart 2017 - Pakhuis de Zwijger - Amsterdam. Aanmelding en verdere informatie:www.suse.com/expertdays. 
Van februari tot mei organiseert SUSE meer dan 80 Expert days in Europa, Midden Oosten en Afrika, Noord Amerika, Azië en Australië.