Tafelfoto's Dutch IT-channel Awards zijn online beschikbaar

Tafelfoto's Dutch IT-channel Awards zijn online beschikbaar

30-01-2017 | door: Witold Kepinski

Tafelfoto's Dutch IT-channel Awards zijn online beschikbaar

De tafelfoto's die gemaakt zijn tijdens de Dutch IT-channel Awards zijn online beschikbaar op www.dutchitawards.nl. De foto’s zijn te downloaden door de rechter muisknop aan te klikken en dan opslaan te kiezen. U kunt de foto's dan direct plaatsen op bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram onder vermelding van @dutchitchannel en #dutchitawards.

Hoofdredacteur Witold Kepinski en de ‘Leading Ladies’ Dewi, April en Michelle van de Pandora Dinner Show reikten op 19 januari 2017 in Studio21 Hilversum in totaal 18 prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Tijdens het grootste Nederlandse IT-channel event werden de 650 bezoekers eerst ontvangen tijdens een Nieuwjaarsreceptie. Daar kwamen veel kopstukken uit de Nederlandse IT Business samen om het glas te heffen op een goed 2017 en om te netwerken. Daarna was er een dinershow waarbij er van elke tafel foto's zijn gemaakt. Kijk verder voor foto's en video's op www.dutchitawards.nl.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards