Witold Kepinski - 27 januari 2017

Jarno Claassen wordt General Manager van ReLicense voor Benelux

Jarno Claassen wordt General Manager van ReLicense voor Benelux image

Om de groeiende markt te ondersteunen en (potentiële) klanten in de Benelux verder te helpen, heeft ReLicense Jarno Claassen (37) aangesteld als General Manager Benelux.

Claassen heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van productmarketing en verkoop voor hightechbedrijven. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van belangrijke strategische accounts, met name op het gebied van softwareverkoop bij onder meer Comsoft en Tyco.

Harry Voortmann, CEO van ReLicense: "We zijn blij dat we Jarno Claassen, een doorgewinterde expert op het gebied van zakelijke software, hebben aangetrokken voor de belangrijke Benelux-regio. Dankzij zijn expertise, die verder reikt dan de klassieke toeleveringsketen voor zakelijke software, zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan onze strategie voor Benelux en Europa."

Jarno Claassen: "De markt voor het kopen of verkopen van gebruikte en overtallige software is een van de snelst groeiende segmenten voor eindeloos softwaregebruik in Benelux en Europa. ReLicense was met zijn kennis van de markt de enige keuze in Europa."