Winnaars Dutch IT-channel Awards 2016 bekend

20-01-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Winnaars Dutch IT-channel Awards 2016 bekend

De Dutch IT-channel Awards 2016 zijn tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala afgelopen donderdag 19 januari in Studio21 Hilversum uitgereikt. Hoofdredacteur Witold Kepinski en de ‘Leading Ladies’ Dewi, April en Michelle van de Pandora Dinner Show reikten in totaal 18 prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

“We kijken terug op een fantastische netwerkavond waar de hele breedte uit de Nederlandse IT-channel was vertegenwoordigd met een recordaantal van 650 aanwezigen. Veel kopstukken uit het kanaal konden in een mooie ambiance van Studio21 netwerken en praten over de business en andere zaken”, aldus Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski.

Tijdens het diner werden er Dutch IT-channel Awards uitgereikt aan de winnaars van 18 categorieën waarbij ruim 38.000 stemmen werden uitgebracht. Kepinski: “Alle genomineerden hadden goed onderbouwde business cases, maar er kan er maar één de winnaar zijn. We benadrukken namens de jury dat als we naar de ingezonden business cases kijken, veel IT-bedrijven in Nederland goed bezig zijn met het ontzorgen van klanten en hen helpen met producten, diensten en consultancy in het tijdperk van de digitale transformatie.”

Kepinski vervolgt: “De Nederlandse IT-channel speelt een belangrijke en cruciale rol in de groei en innovatie en digitale transformatie van de Nederlandse economie. Daarom organiseren we wederom begin 2018 het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio21, Hilversum waar de hele branche samenkomt om te netwerken en het belang van het kanaal viert.”

Winnaars Dutch IT-Channel Awards 2016:

Reseller Awards

VAR of the Year: Tectrade

MKB Reseller of the Year: Infotheek

Cloud & Managed Services Provider of the Year: Comparex

Distributor Awards

Distributor of the Year: Tech Data

Specialist Distributor of the Year: Avnet

Best Dutch Distributor: Copaco

Vendor Awards

Cloud Innovator of the Year: Dropbox

Telecom Innovator of the Year: Tele2

Best Software Innovator of the Year: SAP

Best Hardware Innovator of the Year: Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Networking Innovator of the Year: Cisco

Storage Innovator of the Year: Dell EMC

Security Vendor of the Year: Kaspersky

Printing Innovator of the Year: HP Inc.

Special Awards

 

Best Channel Program of the Year: Veeam

Social Media Channel Strategy of the Year: Google

Channel Manager of the Year: Eelco Wanders – Dell EMC

Editors' Choice Award: Frank Hoekstra, Insight

Bekijk de foto's op www.dutchitawards.nl. Of bekijk de foto's van het Dutch IT-channel Award Nieuwjaarsgala op onze Facebookpagina

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards