IBM eert Tectrade met Platinum partner status

11-01-2017 | door: Witold Kepinski

IBM eert Tectrade met Platinum partner status

Tectrade door IBM Nederland uitgeroepen tot allereerste IBM Platinum businesspartner in Nederland. Tectrade heeft hiermee als eerste partner de hoogste partnerstatus binnen het IBM PartnerWorld programma bereikt. 

Sinds 1 januari 2017 is het wereldwijde IBM partner programma volledig vernieuwd en is PartnerWorld gebaseerd op drie pijlers: Increase, Maximize en Strengthen. Daarnaast introduceerde IBM andere partnerlevels: Registered, Silver, Gold en Platinum. Deze statussen worden toegekend op basis van kennis en kunde waarbij een zeer uitgebreide en diverse hoeveelheid certificeringen en competenties behaald dienen te worden. Daarnaast dienen zowel omzet doelstellingen behaald te worden, alsmede een uitstekende klanttevredenheid. Tectrade is de eerste in Nederland die hierin geslaagd is.

Expertise en innovatie

Inmiddels bijna 25 jaar aktief, is Tectrade een bekende naam in de Enterprise IT markt in Nederland. "Met de uitgebreide expertise en ervaring bij vele nationale en internationale klanten, is Tectrade met recht een trusted advisor in de wereld van Enterprise Hybride IT. Onze Hybride Cloud en IT infrastructuur oplossingen worden ondersteund door bewezen technologieën van de belangrijkste vendoren in de markt waarbij IBM natuurlijk niet kan ontbreken. Wij hebben al bijna twintig jaar een strategische samenwerking en ookal zijn er soms hobbels, we nemen ze uiteindelijk met elkaar en zijn in staat gezamenlijk winnende oplossingen en diensten in de markt te zetten”, stelt Ronald van Heek (foto), Chief Commercial Officer van Tectrade.

IBM beaamt de woorden van Van Heek. “Tectrade Nederland heeft zich bewezen als een consistente en betrouwbare trusted advisor in de transformatie die de nieuwe cognitieve technologieën voor onze klanten met zich meebrengt” stelt Marc Dupacqier, General Manager IBM Business Partners eerder dit jaar bij de uitreiking van de IBM European Choice Award tijdens de wereldwijde IBM Business Partner conferentie. “De IBM Choice Award is een wereldwijde erkenning voor Business Partners die IBM’s toegevoegde waarde overbrengen naar klanten en ze begeleiden in het nieuwe cognitieve tijdperk” zegt Marc Dupaquier, general manager, IBM Global Business Partners.

Trouw en commitment

Monique Coebergh, Channel Director van IBM in Nederland feliciteerde Tectrade op 9 januari 2017 met het als eerste partner behalen van de Platinum IBM Partner status. Zij verwoordde de bijzondere partnership tussen Tectrade en IBM al tijdens de opening van het nieuwe kantoorpand van Tectrade: “Tectrade neemt een zeer prominente rol in binnen het IBM Business Partner kanaal. Als we het hebben over een prominente partner, waar hebben we het dan eigenlijk over. Voor mij zijn dat twee woorden. Dat zijn trouw en commitment.”

Ronald van Heek, CCO van Tectrade geeft aan dat de continue boodschap rond en focus op innovatieve hybride oplossingen zijn vruchten afwerpt voor Tectrade. De juiste combinatie van mensen, strategie en hechte partnerships zijn in zijn ogen basis voor succes. “Na meer dan twintig jaar partnerschap met IBM is Tectrade uitgegroeid tot één van de meest breed gecertificeerde IBM partners in Europa. De afgelopen jaren is Tectrade NL door IBM onderscheiden met diverse awards zoals de wereldwijde IBM Beacon Award voor System Storage en Cloud Computing, IBM Business Partner van het jaar en IBM Center of Excellence. In 2016 wonnen we de Europese IBM Choice Award, zijn we uitgeroepen tot IBM Business Partner of the Year en IBM Systems partner of the Year. Dat wij nu door IBM als allereerste zijn benoemd tot Platinum Partner in haar nieuwe PartnerWorld programma, is niet alleen een erkenning voor ons team van experts, het is ook een waardering voor onze toegevoegde waarde en de samenwerking tussen onze twee bedrijven. Bovenal hebben onze klanten daar buitengewoon veel voordeel van in hun dagelijkse operaties.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud