Future skills for the digital economy

28-12-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Future skills for the digital economy

DINL en Nederland ICT organiseren op 9 februari 2017 Future skills for the digital economy: een evenement voor en door de digitale sector en het hoger- en middelbaar beroepsonderwijs.

De digitale sector is momenteel goed voor zo’n 345.000 banen in Nederland en dit aantal zal alleen nog maar toenemen. De vraag is nu: hoe leiden we capabele arbeidskrachten op voor de banen van morgen? Hoe kunnen het onderwijs en het bedrijfsleven adequaat samenwerken? En hoe recruit je vrouwelijke digitale experts?

Praat u mee?
Op 9 februari ontmoeten we elkaar bij één van de grote datacenters die Nederland rijk is: BIT te Ede. Op deze dag presenteren wij interessante keynotes, discussies en spraakmakende casestudies van bedrijven die al van koers zijn veranderd.

Het event staat in het teken van verandering: verandering in uw IT-team, verandering van onderwijsprogramma's en verandering in de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Zorg dat u er bij bent, noteer nu alvast de datum in uw agenda en meld u aan voor dit event

Terug naar nieuws overzicht