Fleetmanagementspecialist ABAX breidt uit naar Polen
16-12-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Fleetmanagementspecialist ABAX breidt uit naar Polen

Internationale fleetmanagementspecialist ABAX, ook in Nederland actief, opent een vestiging in Polen. Hiermee is ABAX inmiddels in acht landen aanwezig. De sterke economische groei en de markt van 2,5 miljoen bedrijfsvoertuigen, maakt Polen een logische nieuwe stap voor ABAX.

“De Poolse markt is prima geschikt voor ons business model en de technologische oplossingen die wij de markt te bieden hebben. Het Poolse bedrijf wordt opgezet als een Joint Venture, waarbij ABAX 49 procent bezit. De sterke economische groei en nieuwe regelgeving hebben onze verwachtingen voor de toekomstige groei van dit bedrijf nog verder verhoogd, zowel in Polen als daarbuiten,” zegt Martijn Zewald, CEO van ABAX Nederland.

De Poolse onderneming vestigt zich in het centrum van Gdynia, dicht bij de stad Gdansk in het Tricity gebied. Het kantoor wordt geleid door franchisenemer James Daniel, als CEO van ABAX Polen. Het stedelijk gebied Tricity heeft circa 1,6 miljoen inwoners, waardoor het een belangrijke basis vormt voor verdere expansie in Polen. De opening van de vestiging in Polen is, na China, de tweede internationale uitbreiding dit jaar, waarmee het totaal op acht landen komt.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud