Hoe leiden we capabele arbeidskrachten op voor de banen van morgen?

08-12-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Hoe leiden we capabele arbeidskrachten op voor de banen van morgen?
(09-02-2016)

Stichting DINL en Nederland ICT organiseren op 9 februari ’Future skills for the digital economy’. Dit is een evenement georganiseerd voor en door de digitale sector en het hoger- en middelbaar beroepsonderwijs.

De sector is momenteel goed voor zo’n 345.000 banen in Nederland en dit aantal zal alleen nog maar toenemen. De vraag is nu: hoe leiden we capabele arbeidskrachten op voor de banen van morgen? Hoe kunnen het onderwijs en het bedrijfsleven adequaat samenwerken? En hoe recruit je vrouwelijke digitale experts?

Praat u mee?
Op 9 februari ontmoeten deelnemers elkaar bij één van de grote datacenters die Nederland rijk is: BIT te Ede. Op deze dag presenteren DINL en Nederland ICT interessante keynotes, discussies en spraakmakende casestudies van bedrijven die al van koers zijn veranderd.

Het zal een dag zijn die in het teken staat van verandering: verandering in uw IT-team, verandering van onderwijsprogramma's en verandering in de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Zorg dat u er bij bent, noteer nu alvast de datum in uw agenda en schrijf u direct in.

Terug naar nieuws overzicht