Wouter Hoeffnagel - 06 december 2016

ETTU maakt kans op ondernemersprijs Midden Holland 2017

ETTU is genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden Holland 2017 in de categorie groot zakelijk. Uit ongeveer 80 voorgedragen kandidaten door banken, bedrijfsverenigingen en betrokken bedrijven als Grant Thornton is ETTU naast twee andere organisaties geselecteerd. Samen met Otolift Trapliften en Porta Nova strijdt ETTU om de titel “Onderneming van het jaar 2017”.

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt voor de derde keer uitgereikt aan bedrijven uit onder andere de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. In december zal de jury de genomineerden bezoeken om zo een goed beeld te krijgen van de kandidaten. De jury bestaat uit voorzitter notaris Nicole Stigter, Arie van Tienhoven, Jan Verburg, Peter Lenards, Rob van Willigen, Peter van Vliet en jury accountant Frank Gijzen.

De Goudse Schouwburg zal maandag 16 januari 2017 podium bieden aan de presentaties van de genomineerde bedrijven. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. Harm Edens van "Dit was het nieuws" zal de genomineerden interviewen en het evenement aan elkaar praten. De beoordeling zal zich toespitsen op innovatie, maatschappelijke betrokkenheid, visie en strategie, business model en gezondheid. Meer informatie over de nominatie en het event is te vinden op www.businesseventmiddenholland.nl.