DHPA verzorgt keynote presentatie op Heliview congres “The Next Step in Infrastructure”

05-12-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

DHPA verzorgt keynote presentatie op Heliview congres “The Next Step in Infrastructure”

Ruud Alaerds (foto), directeur van Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA), is in een keynote op het Heliview congres “The Next Step in Infrastructure” ingegaan op de huidige ontwikkeling in de markt voor cloud en hosting providers. Met zijn keynote verzorgde Alaerds de aftrap van het congres, dat op donderdag 24 november in Utrecht is georganiseerd.

Op het Heliview congres waren veel IT-beheerders, IT-managers en IT architecten aanwezig. Het congres bood overzicht en diepgang over thema’s waarin de veranderingen elkaar razendsnel opvolgen. DHPA gaf de aftrap met een keynote presentatie op dit congres. Door haar deelnemers te presenteren als de nieuwe system integrators op het gebied van cloud lichtte Ruud Alaerds toe wat belangrijke aandachtspunten zijn op het moment dat eindgebruikerorganisaties zich (verder) begeven richting het inzetten van cloud diensten. Vanuit een marktontwikkelingsperspectief schetste hij waarom het zo belangrijk is om heldere afspraken, korte lijn communicatie en garanties te hebben. En ook waarom DHPA hier nu juist zo actief in is.

In de vragen die volgden na zijn presentatie bleek dat menig organisatie al behoorlijk wat ervaring heeft opgedaan met cloud. Ook is duidelijk dat één optimale oplossing niet bestaat maar altijd meerdere oplossingen worden gecombineerd die goed moeten samenwerken voor een organisatie. De volledige presentatie die DHPA tijdens dit congres heeft gegeven is hieronder te vinden.

Presentatie_DHPA_Ruud_Alaerds_24_nov_2016_.pdf

Terug naar nieuws overzicht

Tags

DHPA, Hosting, Cloud
Cloud