Stichting DHPA organiseert eerste eigen festival: DHPA TechFest

02-12-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Stichting DHPA organiseert eerste eigen festival: DHPA TechFest
(17-05-2016)

Op woensdag 17 mei 2017 brengt Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) de movers en shakers van de digitale sector bij elkaar tijdens de eerste editie van haar eigen festival: DHPA TechFest. Tijdens dit festival, van en voor de hosting- en internet branche, staat kennis centraal en worden de kansen en successen van de sector uitbundig gevierd.

Ruud Alaerds, Directeur van DHPA: “Na vijf keer de DHPA Techday te hebben georganiseerd is het tijd geworden voor iets nieuws. Niet alleen de techniek staat nu centraal in ons programma, ook worden businesskansen en toekomststrategie belicht. En met een nieuwe track waarin wij studenten de kans geven om onze sector te ontdekken, denk ik dat we met een nieuw festival in Nederland de goede weg inslaan”.

Work hard, play hard
Het belang van de sector haalde de afgelopen maanden meerdere keren het nieuws: de digitale sector groeit, juist in Nederland. Met steeds meer nieuwe datacenters, hosting experts en SaaS oplossingen is de branche niet meer weg te denken uit de Nederlandse economie. Daarom zet de DHPA dit jaar in op het thema verbinden.

Op het hoofdpodium worden keynotes van internationale allure geprogrammeerd. Daarnaast is er ruimte voor technische en strategische workshops en is er een speciale Academy waar jonge talenten kennismaken met de digitale sector. Naast serieuze onderwerpen organiseert de DHPA als vanouds het NK Serverwerpen, is er tijd om te netwerken, wordt er gediscussieerd bij één van de drie kampvuren, is er plaats voor live-muziek en worden de helden uit de sector dit jaar voor het eerst beloond met awards, waaronder de benoeming van de Cloud Engineer of the Year.

Aanmelden
Meer informatie over het DHPA TechFest is hier te vinden. Meld u direct aan voor dit gratis festival!

Terug naar nieuws overzicht
Cloud