Customer Immersion Experience: ervaar zelf de mogelijkheden van Microsoft technologie
01-12-2016

Customer Immersion Experience: ervaar zelf de mogelijkheden van Microsoft technologie

De moderne werkplek is in opkomst. Dit zorgt er voor dat medewerkers niet harder, maar slimmer kunnen werken op elk apparaat en op elke locatie. Maar wat betekent dit nou concreet voor een organisatie? En welke mogelijkheden biedt de moderne werkplek op het gebied van productiviteit, veiligheid en samenwerken? ETTU organiseert daarom in samenwerking met Microsoft de Customer Immersion Experience (CIE).

Een bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaal jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Wat is een customer Immersion Experience?
Tijdens een Customer Immersion Experience ervaren deelnemers zelf de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van de specifieke wensen van deelnemers besteden ETTU en Microsoft tijdens de CIE-sessie aandacht aan de scenario’s die voor hun organisatie relevant zijn.

Met een CIE-sessie komen deelnemers meer te weten over de oplossingen van Microsoft, zonder sales druk en vanuit een gebruikerservaring. Door diverse stakeholders bij elkaar te brengen, van business tot IT, kunnen zij elkaar inzicht geven in uitdagingen en behoeftes. Een CIE-sessie is dus geen demonstratie, maar zet gebruikers zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets, telefoons en de allerlaatste Microsoft oplossingen.

Voorwaarden
Voor deelname aan een CIE-sessie moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

  • De CIE-sessie duurt één dagdeel en wordt georganiseerd op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol.
  • Per sessie kunnen 4 tot 9 personen van uitsluitend dezelfde organisatie deelnemen. Maximaal de helft van de groep bestaat uit IT-medewerkers.
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen.
  • In de live scenario’s gaan deelnemers aan de slag met fictieve data en wordt gebruik gemaakt van de nieuwste laptops, tablets en telefoons.
  • Een CIE-sessie is kosteloos en geheel vrijblijvend voor organisaties met meer dan 250 geautomatiseerde werkplekken.

Aanmelden
Aanmelden voor een CIE-sessie kan door dit formulier in te vullen. Na ontvangt van de inschrijving neemt ETTU contact op om de doelstellingen en inhoud van de CIE-sessie af te stemmen.

Terug naar nieuws overzicht