Redactie - 01 december 2016

Nog beperkt aantal plekken op Holland Lounge tijdens MWC

Nog beperkt aantal plekken op Holland Lounge tijdens MWC image

Nederland is van 27 februari – 2 maart 2017 met een Holland Lounge en een Holland High Tech paviljoen op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona aanwezig. Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector.

 

Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het ‘Internet of Things’ te bespreken.

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet. Het kan ook het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten. (klik hier voor meer info).

Wat houdt de Holland Lounge in?

De Holland Lounge is een open concept waarbinnen een bedrijf de mogelijkheid krijgt voor exposure. Bij deelname aan de Holland Lounge neemt u geen stand af, maar kunt u uw bedrijf toch in de‘spot light’ zetten. Het Mobile World Congress is hét platform voor uw bedrijf om uw producten en diensten op internationaal niveau te profileren, leads te genereren, contacten te leggen, een internationaal netwerk op te bouwen.

De Holland Lounge wordt ondersteund door de RVO, de Nederlandse Ambassade, het Netherlands Business Support Office Barcelona en de gemeente Den Haag. Speciaal voor de Starters International Business zal een programma worden samengesteld, waarmee deelnemende bedrijven zullen worden gefaciliteerd met matchmaking, presentaties/workshops, netwerkgelegenheden en gratis toegang tot de beursvloer. Reis en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Hoe werkt inschrijving?

Bedrijven die voldoen aan onderstaande criteria hebben voorrang in deelname: Wanneer Spanje een nieuwe afzetmarkt is voor het betreffende bedrijf of wanneer het betreffende bedrijf momenteel niet meer dan 25% van haar omzet uit export behaalt.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u deelnemen aan de Holland Lounge, stuur dan uw motivatie naar info@nbso-barcelona.com. Medio januari 2017 hoort u dan of u voor deelname bent geselecteerd.

 

 

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024