Witold Kepinski - 30 november 2016

Jan Van Dellen benoemd tot Commercial Director & Country Manager Benelux bij Infor

Infor, leverancier van zakelijker applicaties zoals ERP, benoemt Jan Van Dellen tot Commercial Director & Country Manager Benelux. Van Dellen volgt Edith Bevers op die aan de slag is gegaan als Vice President Sales EMEA Task Force bij softwareleverancier SAP. Van Dellen was eerder werkzaam als Director Sales bij EMC. Daarvoor was hij werkzaam als Senior Sales Director bij Oracle waar hij diverse functies bekleedde.

Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 15.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 200 landen. Van Dellen gaat zorg dragen voor de verdere uitbouw van de bedrijfsactiviteiten in Nederland en België, het verstevigen van de positie in de markt en het uitbreiden van het partnernetwerk.

Infor is geen onbekende voor Van Dellen (49). Zeven jaar lang was hij werkzaam bij het Nederlandse softwarebedrijf Baan, dat opging in Infor, nadat Infor in 2006 SSA Global overnam. Na zijn carrière bij Baan was Van Dellen 10 jaar werkzaam bij Oracle, waar hij sinds 2009 een managementfunctie vervulde. Voor zijn overstap naar Infor was hij actief als sales director bij EMC.

“Niet alleen brengt Jan een schat aan ervaring in de technologiesector mee, maar bovenal ook strategische inzichten in de markt en een grote dosis enthousiasme. We zijn dan ook erg verheugd met zijn aanstelling. Hij is de uitgelezen kandidaat om de groei, onder andere in de cloud business verder uit te bouwen. Nederland was vorig jaar de grootste cloud-regio voor Infor en Van Dellen is gedreven om die leiderspositie te behouden”, aldus James Hannay, VP Verenigd Koninkrijk & Ierland en Benelux bij Infor.

Door: Witold Kepinski