Airbus Group, CPA Global en TomTom kiezen voor Workday

16-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Airbus Group, CPA Global en TomTom kiezen voor Workday

Workday, leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, ziet het aantal gebruikers bij zowel grote als middelgrote ondernemingen in Europa stijgen. Onder andere Airbus Group, CPA Global en TomTom hebben de afgelopen tijd oplossingen van Workday in gebruik genomen.

Met een uniforme applicatiesuite waarin Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM) zijn opgenomen helpt Workday Europese klanten de de stap naar de cloud te maken. Daardoor zijn organisaties in staat real-time de financiële en HR-gerelateerde inzichten te ontsluiten die voorwaarden zijn voor succes, nu en in de toekomst – en dat alles met één enkel systeem dat in de cloud is gebouwd.

De afgelopen tijd hebben verschillende grote organisaties voor Workday gekozen. Het gaat hierbij onder andere om Airbus Group, CPA Global en TomTom. Deze bedrijven sluiten zich aan bij de bestaande klantenkring van Workday, waartoe onder andere Centrica, Northern & Shell en Rolls Royce behoren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud