Wouter Hoeffnagel - 11 november 2016

COMPAREX Nederland levert standaard software en dienstverlening aan Politie

COMPAREX Nederland levert standaard software en dienstverlening aan Politie image

COMPAREX Nederland is door de Politie geselecteerd als leverancier voor alle standaard software. Ook levert COMPAREX aan deze software gerelateerde dienstverlening. en daaraan gerelateerde dienstverlening.

De prijs-/kwaliteitsverhouding van de oplossingen van COMPAREX speelde een doorslaggevende rol in de keuze voor het bedrijf. De looptijd van de overeenkomst is 24 maanden vanaf de gunning van de opdracht en kan tweemaal met 12 maanden verlengd worden.

Raamovereenkomst
In de raamovereenkomst ‘Standaard Software en daaraan gerelateerde Dienstverlening’ is opgenomen dat COMPAREX in Perceel 1 alle standaard software mag leveren en daaraan gerelateerde dienstverlening. Daaronder valt het advies over productkeuze, licentiemodellen, contractvormen en opensource oplossingen alsook implementatie en installatie van geleverde en reeds in gebruik zijnde standaard software bij de Politie.

In Perceel 1 bevinden zich de top negen vendoren. Perceel 2 bevat de overige vendoren en daaraan gerelateerde dienstverlening. In een minicompetitie met twee andere leveranciers, mag COMPAREX in deze raamovereenkomst haar aanbiedingen doen.

‘Digitale transformatie zorgt voor nieuwe uitdagingen’
Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “De digitale transformatie zet zich in alle branches door en brengt voor organisaties nieuwe uitdagingen. Daarom was het voor deze aanbesteding, waarbij anoniem aangeboden moest worden, van doorslaggevend belang aan te tonen dat wij de meest waardevolle solutions en services partner zijn. Onze kennis, expertise en transparante benadering hebben met succes geleid tot de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij zijn enorm trots dat wij onze relatie met de Politie van ruim tien jaar verder voort mogen zetten in deze raamovereenkomst.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024