Wouter Hoeffnagel - 11 november 2016

Viviënne van Herel en Vincent van den Bout treden toe tot directie COMPAREX Nederland

Viviënne van Herel en Vincent van den Bout treden toe tot directie COMPAREX Nederland image

COMPAREX Nederland breidt haar directie uit. Viviënne van Herel (foto) is aangesteld als Operations Director en Vincent van den Bout (foto) is benoemd tot Sales Director.

“Vanuit onze missie om de meest waardevolle IT-solutions en services organisatie van Nederland te zijn, werken wij hard aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Dit willen wij onder andere bereiken door meer focus te leggen op operational excellence. Met trots kan ik melden dat wij Viviënne van Herel hebben aangesteld als Operations Director om het fundament hiervoor te leggen”, zegt Michel van Teijlingen, Managing Director van COMPAREX Nederland.

Inspelen op vragen van klanten
“Om daarnaast zo doeltreffend mogelijk in te spelen op vraagstukken die spelen bij onze klanten, gaat Vincent van den Bout onze directie versterken als Sales Director. Wij zijn ervan overtuigd dat onze transformatie hiermee in een stroomversnelling komt en wij onze klanten en partners nog beter kunnen ondersteunen.”

“Het is mijn doel om bij COMPAREX de productiviteit en efficiency te verbeteren om zo de transformatie van onze organisatie in een volgende versnelling te brengen. Door de implementatie, verbetering en het monitoren van interne processen, krijgen wij de mogelijkheid ons nog meer te focussen op de verbetering van onze dienstverlening richting de klant”, zegt Viviënne van Herel, Operations Director bij COMPAREX. Sales Director Vincent van den Bout voegt toe: “Ons solutions en services portfolio is enorm gegroeid in de afgelopen jaren, waardoor onze salesorganisatie naar een hoger niveau moet worden gebracht om onze missie te verwezenlijken. Door te investeren en een positieve leerzame werkomgeving te creëren voor onze mensen, ben ik ervan overtuigd dat wij onze transformatie eenduidig en helder naar de markt communiceren.”

Directie COMPAREX Nederland
Per 1 oktober 2016 bestaat de directie van COMPAREX Nederland uit:

  • Michel van Teijlingen, Managing Director
  • Robin Ruikers, Services Director
  • Vincent van den Bout, Sales Director
  • Viviënne van Herel, Operations Director
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024