Teradata Innovation Forum 2016 toont de nieuwste analytics-initiatieven

07-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Teradata Innovation Forum 2016 toont de nieuwste analytics-initiatieven
(22-11-2016)

Teradata, leverancier van analytics-oplossingen, organiseert op 22 november 2016 het jaarlijks Teradata Innovation Forum 2016 in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op het forum leren onder andere data- en business-analisten, BI-professionals, Hadoop-ontwikkelaars, enterprise-architecten en CIO’s alles over de nieuwste data warehousing- en analytics-initiatieven, oplossingen en programma’s van klanten en partners van Teradata.

Het Teradata Innovation Forum is een jaarlijks evenement waar deelnemers zich volledig kunnen laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in data warehousing en analytics. In de ochtend zijn er presentaties Stephen Brobst, CTO van Teradata, Michael Whitehead, CEO van WhereScape en Luca Decarli, Customer Value General Manager van de Saudi Telecom Company. In de middag zijn er drie verschillende break-out tracks met zowel technische als business onderwerpen. Hella Hueck, verslaggever en ook bekend van RTL Z, zal de dag modereren.

Innovatie en technologie
Tijdens het middagprogramma zullen diverse sprekers van klanten en partners van Teradata hun visie delen, waaronder Informatie Architect bij NXP David Prinsen, Manager Data Engineering Business Intelligence bij Blizzard Entertainment (bekend van World of Warcraft) Amanda Gerdes en manager Harry Huisman en BI-specialist Robbert Slegers van de Belastingdienst. Verder is ook het Nederlandse team van Teradata vertegenwoordigd door Natalino Busa, Head of Applied Data Science, en Tobias Temmink, Technology Officer.

Het forum wordt afgesloten met een walking dinner en spectaculair entertainment.

Registratie
Deelname aan het evenement is gratis, maar er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie en registratie, klik hier.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

analytics, data