Ruud Alaerds van DHPA verzorgt keynote op 'Next Step' congres
30-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ruud Alaerds van DHPA verzorgt keynote op 'Next Step' congres
(24-11-2016)

‘The Next Step in Infrastructure: Uitdagingen op weg naar een toekomstgerichte IT infrastructuur’. Onder deze titel zal Ruud Alaerds (foto) van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA) een keynote presentatie verzorgen op het Heliview Congres op 24 november aanstaande in de Jaarbeurs.

Elke organisatie is momenteel op weg om de IT buiten de organisatie te plaatsen. De stap richting de cloud is voor menig organisatie een logische maar gelijk ook lastige stap bij het toekomstbestendig inrichten van IT. Hybride omgevingen zijn een onvermijdelijke situatie voor vrijwel elke organisatie. Ruud Alaerds van Stichting DHPA schetst in een keynote op het 'Next Step' congres van Heliview op 24 november een beeld van de huidige marktsituatie.

Vragen
In deze presentatie geeft Alaerds antwoord op uiteenlopende vragen, waaronder:

  • Welke uitdagingen zijn er in een hybride omgeving? 
  • Wat is belangrijk als het gaat om bijvoorbeeld data, locatie, service levels en security? 
  • En waar moet u nu rekening mee houden als u uw ‘next step’ in Infrastructure zet?

‘The Next Step in Infrastructure’ is een Heliview congres met praktijkgerichte focus op het inrichten van een toekomstgerichte en toekomstbestendige IT infrastructuur. Sleutelwoorden hierbij zijn schaalbaarheid, security en beschikbaarheid. Het congres richt zich op specialisten en zakelijke eindgebruikers die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en mogelijk willen investeren in oplossingen rondom infrastructuur.

Doelgroep
De doelgroep voor dit congres bestaat uit:

  • architecten
  • infrastructuur managers
  • IT management

Aanmelden
‘The Next Step in Infrastructure’ wordt op 24 november georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Onder bepaalde voorwaarden is deelname aan het congres gratis. Meer informatie over dit congres is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud