ITGilde-specialisten versterken SMT team

28-10-2016 | door: Witold Kepinski

ITGilde-specialisten versterken SMT team

IT-management partner en Splunk specialist SMT sluit een mantelovereenkomst met ITGilde. De ITGilde is een coöperatie van 80 freelance IT-specialisten. De twee partijen bundelen hun kracht. In het kader van de overeenkomst zal een exclusieve samenwerking ontstaan tussen de ITGilde specialisten en het SMT team. De gezamenlijke focus op gezonde groei kan door de samenwerking onverstoord worden doorgezet.

“ITGILDE en SMT samen sterker, beter en slimmer in het Splunk spectrum! ITGilde heeft 80 senior Unix/Linux Freelancers gebundeld in ITGilde Coöperatie. SMT heeft door de samenwerking met ITGilde via 1 loket toegang tot 80 IT professionals. Zo kan SMT op een efficiënte en flexibele manier snel opschalen bij schaarste aan krachten.”, vertelt Pieter Izeboud, partner oprichter van de ITGilde. “Voor ITGilde professionals biedt het de kans om hun kennis en netwerk te verbreden. Daarnaast is de deelneming aan interessante afwisselende opdrachten waarschijnlijker”, licht Izeboud toe. “Wij gaan een mooie samenwerking tegemoet waarin wij elkaar versterken."

Harry Kloosterman, CEO van SMT: “SMT bevindt zich in een fase van sterke groei met een continu stijgende vraag naar onze producten en dienstverlening. Mede vanwege onze kwaliteitsstandaard, is het daarbij niet altijd even eenvoudig gebleken om ons team in hetzelfde tempo te laten meegroeien. We zijn daarom erg verheugd met de overeengekomen exclusieve samenwerking met ITGilde. De samenwerking met- en inzet van haar technische specialisten stelt ons in staat om op een kwalitatief goede, tijdige en flexibele wijze invulling te geven aan klantprojecten, waarbij we verwachten dat hun complementaire kennis en kunde daarin van meerwaarde zal zijn voor alle betrokkenen”.

Terug naar nieuws overzicht
Security