Xerox stelt twee nieuwe salesmanagers aan voor transportmarkt

27-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Xerox stelt twee nieuwe salesmanagers aan voor transportmarkt

Xerox stelt Roberto Evoli (46) en Atif Maooied (34) aan als salesmanagers voor transportservices. Beide heren zijn verantwoordelijk voor het transportportfolio in de Nordics, Groot- Brittannië, Nederland, Baltische staten en Oost- en Midden-Europa.

Evoli (op foto met zwart colbert) en Maooied houden zich in hun nieuwe functie bezig met het uitbreiden van het Xerox-klantportfolio, onder andere op het gebied van intelligente transportsystemen (ITS), parkeeroplossingen, elektronische tolheffing en smart ticketing. De focus ligt hierbij op de landen waar de Xerox transportservices nog niet volledig worden vertegenwoordigd. Met de indiensttreding van de twee salesmanagers verwacht Xerox haar zichtbaarheid in de markt te vergroten.

Beide salesmanagers brengen kennis en expertise in het bedrijf. Maooied heeft ruim tien jaar ervaring in de internationale transportsector en is nauw betrokken geweest bij baanbrekende ontwikkelingen, zoals de OV-chipkaart in Nederland. Voor dit project was hij vier jaar als consultant werkzaam bij HTM. Maooied was onder andere betrokken bij de invoer van smart ticketing in het Verenigd Koninkrijk. Evoli werkte zes jaar als senior salesmanager bij LG CNS en was onder andere verantwoordelijk voor de verkoop van ITS in Europa. De focus lag hierbij op transportmanagementoplossingen, automatische betaalsystemen, fleet-managementsystemen en passagiersinformatiesystemen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People