Nutanix wil groei in EMEA-regio versnellen met drie nieuwe kopstukken
25-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Nutanix wil groei in EMEA-regio versnellen met drie nieuwe kopstukken

Nutanix versterkt zijn Europese managementteam met drie nieuwe aanstellingen. Chris Kaddaras (foto) is benoemd tot vice-president en hoofd van de EMEA-regio, terwijl Patrick Cowden de rol van vice-president voor Centraal-Europa, de regio Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en opkomende markten op zich neemt. Mark Lewis is benoemd tot senior director marketing EMEA. De benoemingen zijn inmiddels van kracht.

Nutanix wil met de nieuwe aanstellingen zijn focus op groei in de EMEA-regio verscherpen en meeliften op de stijgende vraag naar clouddiensten met zijn Enterprise Cloud Platform. Chris Kaddaras heeft 15 jaar bij EMC gewerkt, waar hij onder andere vicepresident sales en presales EMEA was. Hij heeft 24 jaar ervaring in de IT en wordt regelmatig gevraagd zijn inzicht over leiderschap, operational efficiency en communicatie te delen tijdens branche-evenementen.

Cowden en Lewis
Patrick Cowden, die rapporteert aan Kaddaras, kan putten uit zijn uitgebreide senior managementervaring bij Hitachi, Dell en EMC. Cowden is een bekend auteur en spreker. Mark Lewis heeft met zijn doelgerichte aanpak in een aantal sectoren – onder andere telecom, financiën en overheid - met succes nieuwe communicatiestrategieën geïmplementeerd. Hij deed dit bij bedrijven als Cloudera, EMC en Riverbed.

"Deze nieuwe strategische aanstellingen spelen een cruciale rol voor ons, nu het aantal klanten, partners en medewerkers van Nutanix sterk aan het groeien is. Chris, Patrick en Mark zullen onze zakelijke cloud-oplossingen introduceren op nieuwe markten, en onze aanpak versterken als wereldwijd bedrijf met een lokale aanpak”, aldus Sudheesh Nair, voorzitter van Nutanix.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud