OutSystems 10 is low-code platform voor development mobiele enterprise applicaties
07-10-2016
Deel dit artikel:

OutSystems 10 is low-code platform voor development mobiele enterprise applicaties

OutSystems kondigt de beschikbaarheid aan van OutSystems 10, een low-code platform met geavanceerde mogelijkheden voor het ontwikkelen van mobiele enterprise applicaties. Iedere organisatie kan er volgens OutSystems veilige en schaalbare mobiele applicaties bouwen, zonder daarbij kapitalen te hoeven investeren in mensen en middelen. Paulo Rosado (foto), CEO van OutSystems. "Klanten maken gebruik van ons platform en hebben hiermee hun innovatiekracht aangewakkerd door geweldige web apps, portals, en kernsystemen te ontwikkelen. Door geavanceerde mobiele mogelijkheden aan te bieden zijn wij nu het enige low-code platform dat de volledige scope van de digitale transformatie van bedrijven kan ondersteunen."

Het platform stelt ontwikkelaars in staat om mobiele applicaties visueel te modelleren en te bouwen, wat de ontwikkeltijd voor het bouwen van apps sterk verkort en waardoor de veiligheid en beheersbaarheid van applicaties worden gegarandeerd. Bovendien kunnen met OutSystems 10 complexe mobiele apps gebouwd worden die native op een device kunnen draaien en ook in off-line modus werken. OutSystems is een low-code ontwikkelplatform waarmee dergelijke native mobile apps gemaakt kunnen worden.

OutSystems 10 heeft 7 nieuwe features die de time-to-market van mobiele apps verkorten:

Visueel slepen en neerzetten van alle componenten van mobiele apps, zoals user interface, backend integratie en business informatie.

Eén keer bouwen, overal uitrollen. Eén codebase kan worden ingezet voor zowel iOS- als Android-platforms.

Lever high-performance gebruikerservaringen met een naadloze, sub-80 milliseconde responstijd. OutSystems 10 bevat een uitgebreide bibliotheek aantrekkelijke, geoptimaliseerde UX widgets en de mogelijkheid aangepaste code toe te voegen met een pixel-perfecte bediening.

Integreer native device-eigenschappen en sensoren zonder code te schrijven: camera's, touch ID, beweging, en nog veel meer. Sleep sensorfunctionaliteit in je modellen om een indrukwekkende gebruikerservaring te creëren.

Bouw verfijnde en veilige offline ervaringen met on-device business informatie, zonder je zorgen te hoeven maken over de onderliggende mechanismen. Ondersteun elk offline scenario, van eenvoudige offline data caching tot de meest complexe offline datatoegang en -synchronisatie.

Vereenvoudig implementatie met tijdbesparende functies: test je apps direct op elk apparaat, maak je apps met één klik beschikbaar voor de app store en werk apps automatisch bij via het netwerk.

Word koploper in de race van mobiele app ontwikkeling. In een paar weken tijd gaan ontwikkelaars van nul ervaring naar zeer productief.

Klantervaringen

Bedrijven die deze zomer deelnamen aan de vroege lancering van OutSystems 10 hebben ervaren hoe snel het platform is, door binnen een paar weken fantastische nieuwe apps te ontwikkelen en te lanceren. Een van deze klanten in Nederland is energieleverancier MAIN Energie. Bezoekers aan NextStep Benelux, het jaarlijkse relatie-evenement van OutSystems, krijgen alles te horen over de eerste ervaringen met OutSystems 10 en kunnen zelf ondervinden hoe het nieuwe platform werkt.

Ook de internationale hardware-producent Logitech nam deel aan het Early Access Program van OutSystems 10. "Bij applicatieontwikkeling is mobiel vandaag de dag een vereiste, in plaats van alleen een add-on", zegt Steven Schmidt, manager enterprise collaboration bij Logitech. "Wij waren op zoek naar een applicatieplatform waarmee we ons kunnen concentreren op mobility zonder uitgebreide investeringen te hoeven doen in personeel. Ons huidige team van ontwikkelaars wist tijdens het Early Access Program snel native mobiele business apps te genereren met offline datasynchronisatie. Tijdens onze rondgang bij andere aanbieders zijn we geen vergelijkbaar platform tegengekomen.”


OutSystems 10 is nu beschikbaar. Om het platform in actie te zien of voor een gratis trial, bezoekwww.outsystems.com/platform/10, of kom op 12 oktober naar het evenement NextStep Benelux in het NBC in Nieuwegein. Hier zal OutSystems 10 uitgebreid worden gepresenteerd en kunnen bezoekers live demo’s bijwonen.

Terug naar nieuws overzicht