Enquête: Welke impact hebben disruptieve technologieën op uw organisatie?
04-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Enquête: Welke impact hebben disruptieve technologieën op uw organisatie?

Ieder organisatie en IT-professionals heeft te maken met uitdagingen die worden veroorzaakt door disruptieve technologieën. Deze technologieën veranderen de wijze waarop IT-professionals en organisaties IT-management zouden moeten benaderen. Om de impact van deze veranderingen op organisaties en IT-professionals in kaart te brengen starten ITWNET en diens partner Action Research Foundation (ARF) een onderzoek.

Met het onderzoek willen ITWNET en ARF beter in kaart brengen welke impact deze veranderingen teweeg brengen binnen uw organisatie, hoe u hiermee omgaat, hoe deze veranderingen worden doorgevoerd in uw bedrijf en welke tools en kennis hierbij worden ingezet. Door deze punten in kaart te brengen kan ITWNET organisaties en IT-professionals beter ondersteunen bij deze uitdagingen en de resources leveren die helpen concrete vooruitgang te boeken in het realiseren van de veranderingen die disruptieve technologieën teweeg brengen.

Neem deel aan het onderzoek
ITWNET vraagt u daarom deel te nemen aan het onderzoek. Het invullen van het onderzoek neemt maximaal 15 minuten in beslag. Als dank bieden ITWNET en ARF deelnemers:

  • een gratis gepersonaliseerde digitale versie van de resultaten en conclusies
  • een gratis lidmaatschap voor ITWNET Portal (geldig tot 31/12/2016)
  • 15% korting in de ITWNET boekwinkel

Om te profiteren van deze voordelen dient u uw contactgegevens op te geven. Wie al lid is van ITWNET kan zijn of haar gebruikersnaam opgeven. Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie