Witold Kepinski - 27 september 2016

Maarten van Montfoort benoemd tot EVP COMPAREX Noordwest Europa

Maarten van Montfoort is met onmiddellijke ingang benoemd tot Executive Vice President Noordwest Europa binnen de COMPAREX Group.

Zoals overeengekomen door de COMPAREX directie, wordt hij verantwoordelijk voor een nieuw gevormde regio bestaande uit Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië (Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland). Als oprichter en voorheen General Manager van Agile Software en InfraControl, twee door COMPAREX in 2013 overgenomen bedrijven, was hij verantwoordelijk voor het integratieproces van de twee bedrijven in de COMPAREX Group. Dit proces werd onlangs in april afgerond.

Wilfried Pruschak, COMPAREX CEO: “Ik ben zeer trots dat wij Maarten van Montfoort hebben kunnen aantrekken als Executive Vice President voor deze regio. Zijn drive, enthousiasme en kennis zullen het succes van de regio en de hele COMPAREX Group veiligstellen.”

Maarten van Montfoort: “COMPAREX is een inspirerende organisatie met een assertieve benadering. Dit staat garant staat voor een energieke toekomst in een dynamische markt en echte toegevoegde waarde voor onze klant. Ik ben enthousiast deel uit te gaan maken van dit team en de business en kijk ernaar uit om samen te werken met mijn nieuwe en oude collega’s.”

Maarten van Montfoort neemt de rol over van EVP BeNeLux Marc Betgem, die onlangs werd benoemd tot Chief Sales Officer van de COMPAREX Group.

WK