Redactie - 23 september 2016

Nederlandse digitale sector wordt in het zonnetje gezet op HostingCon Europe

Op 11 en 12 oktober zal weer de jaarlijkse HostingCon Europe gehouden worden, één van de grootste events voor de hosting- en cloudsector ter wereld. Ook dit jaar zal HostingCon Europe in Amsterdam worden georganiseerd. En die gelegenheid moet aangegrepen worden om de Nederlandse digitale sector bij een groot internationaal publiek in het zonnetje te zetten. Wilt u naar HostingCon Europe? DINL kan onder bepaalde voorwaarden gratis toegang verzorgen.

De Nederlandse digitale sector wordt op HostingCon Europe in het zonnetje gezet met een soort ‘Holland House’ stand, waarin onder andere Stichting DINL, Digital Gateway to Europe en het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) aanwezig zullen zijn. Hier kunnen internationale bezoekers zich uitgebreid laten informeren over wat Nederland te bieden heeft. En andersom zullen Nederlandse digitale entrepreneurs zich kunnen oriënteren op het betreden van een buitenlandse markt én zich kunnen laten informeren hoe zij dit moeten aanpakken en welke ondersteuning er beschikbaar is. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Gratis toegang
Stichting DINL kan in samenwerking met de organisatie van HostingCon Europe 2016 onder bepaalde voorwaarden gratis toegang tot het event verzorgen met all access pass. U kunt deze link gebruiken om u gratis te registreren door de code AMSTERDAM3 in te voeren.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van deze All Access Pass dient u werkzaam te zijn bij een IT-bedrijf dat geclassificeerd is onder één van de volgende categorieën: hosting provider, cloud provider, MSP, VAR/Reseller, datacenter/colocatie of telecom. Vendors komen niet in aanmerking voor gratis toegang, u kunt deze link gebruiken om u voor slechts €80,- te registreren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024