Wouter Hoeffnagel - 14 september 2016

Productiviteitsverlies voorkomen met nieuwe MFP’s van Xerox

Of het nu gaat om netwerkproblemen, lage printsnelheden, een slechte afdrukkwaliteit of gecompliceerde instellingen, productiviteitsverlies ligt snel op de loer. Voordat men het weet zijn er drie mensen toegeschoten om te helpen en komt al het werk stil te liggen. Om mkb-bedrijven te helpen met het tegengaan van productiviteitsverlies introduceert Xerox de Xerox WorkCentre 3335 en 3345 multifunctionele printers (mfp’s) en de Xerox Phaser 3330.

“Als je voortdurend wordt onderbroken omdat iemand hulp nodig heeft met het printen vanuit de cloud of het opzetten van een draadloze verbinding zal je met deze printers weglopen”, aldus Yves Rummens, office business manager van Xerox. “Het is niet langer nodig om allerhande submenu’s te doorlopen. We hebben 90 procent van alle basisfuncties in het hoofdmenu ondergebracht, zodat iedereen snel naar de volgende taak kan navigeren.”

Vanaf elke locatie mobiel printen
De printers kunnen gemakkelijk met mobiele apparaten worden verbonden en zijn eenvoudig in te stellen. Dankzij ingebouwde draadloze connectiviteit en ondersteuning voor Near Field Communication (NFC) kunnen medewerkers hun mobiele apparaat verbinden door enkel de printer aan te tikken. Vanaf dat moment zijn ze in staat om vanaf elke locatie mobiel te printen. Tijdbesparende functies, zoals een draadloze installatiewizard en een adresboek op de printer maken een einde aan giswerk rondom draadloze verbindingen. Ze dragen bovendien bij aan een snellere productie van documenten.

Xerox heeft de WorkCentre 3335/3345 MFP’s en de Phaser 3330 voorzien van diverse krachtige productiviteitstools die het werk op kantoor een stuk eenvoudiger maken, zoals:

  • Printsnelheden van 33-40 pagina’s per minuut.
  • Afdrukkwaliteit van 1200 x 1200 dpi.
  • Een optionele tweede papierlade met ruimte voor 550 extra vellen ter ondersteuning van langdurige en ononderbroken printprocessen.
  • Beveiligingsfuncties die voorkomen dat vertrouwelijke documenten in verkeerde handen vallen.
  • De mogelijkheid om direct vanaf de printer naar e-mail te scannen, vanuit de cloud te printen of vanaf een USB-stick af te drukken.
  • Een groot touchscreen met een kleureninterface die het gemakkelijk maakt om alle printeropties te doorlopen.
  • Ondersteuning voor Apple AirPrint, Google Cloud Print en de Xerox Print Service Plug-in voor Android en Mopria, een reeks standaarden die het mogelijk maakt om documenten, foto’s en e-mailberichten vanaf mobiele apparaten af te drukken op printers van uiteenlopende fabrikanten en merken.
  • Een maandelijkse duty cycle tot maar liefst 80.000 prints.

Beschikbaarheid
De nieuwe printers zijn per direct wereldwijd verkrijgbaar.