Silicon Valley, Holland Strikes Back, HostingCon Europe en een ontbijtsessie voor CSP's
08-09-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Silicon Valley, Holland Strikes Back, HostingCon Europe en een ontbijtsessie voor CSP's

Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) is dit jaar samen met onder meer Digital Gateway to Europe, NLnet, DHPA, ISPConnect en andere deelnemers en partners aanwezig of de drijvende kracht achter verschillende events. Het gaat hierbij om een handelsmissie naar Silicon Valley, Holland Strikes Back, HostingCon Europe en een ontbijtsessie voor Cloud Service Providers.

handelsmissie-silicon-valley.png

Handelsmissie naar Silicon Valley (23 t/m 28 oktober)
Silicon Valley biedt ook Nederlanders ondernemers volop kansen. We hebben de Valley veel te bieden. Silicon Valley is het grootste en snelst groeiende digitale ecosysteem ter wereld en daarnaast de plek waar de meeste innovaties ontstaan. Ondernemers in Silicon Valley zijn zich er van bewust dat openheid en de bereidheid nieuwe samenwerkingen te onderzoeken het fundament vormen voor hun succes.

Digital Gateway to Europe organiseert daarom in samenwerking met Handelsroute.nl van 23 tot en met 28 oktober 2016 een handelsmissie naar Silicon Valley. Deze handelsmissie heeft als doel Silicon Valley en de High Tech Polder bij elkaar te brengen. Aanmelden voor dit event kan hier. Meer informatie over de handelsmissie is hier te vinden.

holland-strikes-back-2016.png

Holland Strikes Back (4 oktober)
In de media lezen wekelijks over security incident. Zo worden websites uit de lucht gehaald, overheidsdiensten onbereikbaar gemaakt en gevoelige informatie gestolen. Met welke vormen van cybercrime heeft u vandaag de dag te maken en hoe kunt u uw organisatie hiertegen beschermen. Deze vragen staan centraal op de derde editie van Holland Strikes Back, dat bezoekers op 4 oktober in het Louwman Museum in Den Haag inzicht, kennis en tools aanreikt om zich te wapenen tegen cybercrime.

Meer informatie over Holland Strikes Back is hier te vinden. Aanmelden kan hier.

hostingcon-europe-2016.png

HostingCon Europe - Holland promotie stand (11 & 12 oktober)
HostingCon Europe, één van de grootste vakbeurzen voor de hosting- en cloudbranche ter wereld, wordt dit jaar op 11 en 12 oktober georganiseerd in de Passenger Terminal n Amsterdam. Dit jaar is een team van ‘Digital Gateway to Europe’, NFIA, KPMG en DINL tijdens HostingCon Europe aanwezig om de Nederlandse digitale sector onder de aandacht te brengen. De Nederlandse digitale sector heeft internationaal een uitstekende reputatie. Met de aanwezigheid om HostingCon Europe wil Digital Gateway to Europe zeker stellen dat deze positie behouden blijft.

Stichting DINL kan onder bepaalde voorwaarden gratis toegang verzorgen. Meer informatie is hier beschikbaar.

Daarnaast wordt op 13 oktober een Launchpad georganiseerd voor internationale bezoekers van HostingCon. Tijdens dit Launchpad kunnen zij de digitale infrastructuur met eigen ogen van dichtbij bekijken door bezoeken te brengen aan datacenters en informatiesessies bij te wonen van vooraanstaande partijen in de Nederlandse digitale infrastructuur. Meer informatie over Launchpad is hier te vinden.

ontbijtsessie-22-september-2016.png

Ontbijtsessie voor Cloud Service Providers (22 september)
DINL-leden ISPConnect en DHPA organiseren samen met DHPA-partner Scholten Awater een ontbijtsessie voor Cloud Service Providers over het datacenter van de toekomst. Op donderdag 22 september wordt u in één ochtend op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en voorbereid op de toekomst. Tijdens de ontbijtsessie worden interactieve presentaties verzorgd door drie organisaties: 

  • Dell Networking
  • HP in samenwerking met Microsoft Azure
  • Veeam Software

De partijen laten tijdens de sessies met behulp van demo’s zien hoe het het datacenter van de toekomst eruit zal zien. Snelheid, datacenter automation, flexbiliteit en schaalbaarheid staan hierbij centraal.

Meer informatie over de ontbijtsessie is hier te vinden. Aanmelden voor de sessie kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud