1300 Feenstra medewerkers verbonden met social intranet in Office 365
02-09-2016 | door: Witold Kepinski

1300 Feenstra medewerkers verbonden met social intranet in Office 365

Feenstra, landelijk actief in de installatiebranche, heeft gekozen voor eConnect Today van ETTU om de communicatie met en tussen de 1.300 medewerkers te verbeteren. Het nieuwe social intranet vormt voor Feenstra de basis van de moderne werkplek, zowel voor de medewerkers op kantoor als in de buitendienst.

Met eConnect Today en de additionele nieuws app kan de buitendienst overal het nieuws en belangrijke documenten op de iPad raadplegen. Daarnaast blijven de medewerkers op kantoor op de hoogte van het laatste organisatienieuws via de portal of direct via de nieuwsapp op hun iPhone, Android of Windows Phone. Door eConnect Today staat de organisatie van Feenstra nog beter met elkaar in verbinding.

“Wij werken er naar toe dat eConnect Today de beginpagina is voor alle medewerkers waar vanuit zij taken en werkzaamheden initiëren. Middels de integratie in Office 365 kan dat heel gemakkelijk. Via twee klikken zit je in je e-mail, OneDrive of een andere (Microsoft) applicatie. Daardoor is het een integraal onderdeel van de werkplekomgeving,” aldus Jeroen Bakker van Feenstra.

eConnect Today beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van eConnect Today ophttp://today.econnect.nl 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud