Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-09-2016 | door: Marco van der Hoeven

Holland High Tech Paviljoen op het Mobile World Congress 2017

Het Mobile World Congress (MWC) is ’s werelds grootste bijeenkomst voor de mobiele industrie en vindt volgend jaar plaats van 27 februari tot en met 2 maart in de hoofdstad van de mobiele wereld, Barcelona. Nederland behoort tot de top 5 van landen in de wereld waar het gaat om digitale economieën. Het staat onder andere bekend om zijn innovatie(- inspanningen), betrouwbare en uitgebreide infrastructuur, en bovendien om zijn open en business-vriendelijke mindset.

De Gemeente Den Haag, The Hague Security Delta (HSD), en de Nederlandse Ambassade in Madrid onderschrijven deze belangrijke positie van Nederland, en ondersteunen daarom van harte de ambitie om Nederland volgend jaar op het Mobile World Congress te vertegenwoordigen met een Holland High Tech Paviljoen. Om deze ambitie te realiseren hebben de gemeente Den Haag en HSD partijen uit het publieke- en private domein opgeroepen zich hierbij aan te sluiten. Naast HSD, de gemeente Den Haag en de Nederlandse ambassade in Madrid, scharen inmiddels ook gen. b.d. Dick Berlijn, cybersecurity Adviseur bij Deloitte, de CEO van Onegini, en de CEO van CIOnet zich volledig achter dit initiatief.

Op de 2016 editie waren meer dan 2.200 bedrijven vertegenwoordigd uit alle horizontale en verticale sectoren van de mobiele industrie. Een aantal van de paviljoens en zones die in 2016 vertegenwoordigd waren: App Planet Tentoonstelling, Landenpaviljoens (diensten en oplossingen uit meer dan 30 landen over de hele wereld), GrapheenPavilion, Green Technology Pavilion, GSMA Innovatie Stad, GSMA Pavilion, Internet of Things Pavilion, Mobile Cloud Pavilion, NFC & Mobile Money Pavilion, en een Wearables Pavilion. In het Holland High Tech Paviljoen zal volgend jaar "safety & security" een belangrijke rol spelen. 

Initiatiefnemer van dit paviljoen is Danny Frietman

Terug naar video overzicht

Tags

MWC, Mobility